Saturday, May 2, 2009

The Swine Flu epidemic: A Sino-Jewish conspiracy against the world

Yes, folks, a Greek language blog claims that the flu epidemic constitutes a conspiracy by the Chinese and the Jews to exterminate the "white and black races". This would be too funny if further down it did not argue for the expulsion and extermination of Greek Jews, as well as all immigrants, Masons, other "hebrewsaxons" (???) and generally everyone who is not pure Greek.

12 comments:

  1. ε... καλά, αυτό είναι λίγο τραβηγμένο. Υπάρχουν σοβαρά blogs, που θεωρούν ότι το μεν ιατρικό πρόβλημα μπορεί να υπάρχει, αλλά η παρουσίαση του όλου θέματος από τα ελληνικά ΜΜΕ είναι αποπροσανατολιστική. Ίσως έχει παρακολουθήσει στην Ελληνική τηλεόραση τα τελευταία 2-3 χρόνια πάμε από σκάνδαλο σε σκάνδαλο, και δεν ξέρεις ποια είναι η είδηση και ποιό το προπέτασμα καπνού.

    Νόμιζα ότι η τελευταία γρίπη είναι συνομωσία κατά των ...hispanics (χαχαχα)

    ReplyDelete
  2. Όντως παρατραβηγμένο και δεν θα έχρηζε μνείας ούτε και εδώ αν δεν συνοδεύονταν από κάλεσμα γιά την <<...ΑΜΕΣΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΩΡΑ!!!, ΤΩΡΑ!!!, ΤΩΡΑ!!!>> (τα κεφαλαία στο πρωτότυπο). Και όταν κάποιος, όσο διανοητικά καθυστερημένος μπορεί να εμφανίζεται, παροτρύνει σε εγκληματικές ενέργειες νομίζω ότι δεν είναι συνετό να το κουκουλώνουμε . Πάντως και τα ΜΜΕ και πολύ περισσότερο τα ελληνόφωνα blogs έχουν κάνει αιχμές ή και έχουν γράψει ξεκάθαρα γιά την δήθεν ανάμειξη μυστικών υπηρεσιών (Αμερικανικών φυσικά), στην εξάπλωση αυτής της επιδημίας. Μάλιστα σε δημοσίευση (http://taxalia.blogspot.com/2009/04/blog-post_536.html)ιδιοκτήτριας γνωστού αντισημιτικού blog, που αναδημοσιεύτηκε και σε άλλα της ίδιας ιδεολογίας, γίνεται "ανάλυση" που επιχειρεί να δείξει ότι η όλη υπόθεση είναι συνομωσία που αποβλέπει στην προσάρτηση του Μεξικου απο τις Ηνωμένες Πολιτείες . Και βέβαια όλοι ξέρουμε ποιοί πραγματικά κυβερνούν στις ΗΠΑ...

    ReplyDelete
  3. Τι να σου πω... η θεωρία μου ότι οι "Αμερικανικές υπηρεσίες" είναι η πανάκεια που εξηγεί όλα τα μυστήρια και τα δύσκολα. Καμιά φορά λέω, "μπράβο που είναι τόσο καλοί and I get my taxpayer's dollars worth" Ωστόσο στην Ελλάδα, έχουμε την τάση να λέμε ότι φταίει ο άλλος, ποτέ εμείς οι ίδιοι, και αυτό μας κάνει λίγο οπισθοδρομικούς. ¨οσου για τα μασονικά και τις ανοησίες... θα έπρεπε να πω μπραβο και σε αυτούς που τα καταφέρνουν τόσο καλά.

    Εδώ κυκλοφόρησε ότι ήταν συνομωσία το χτύπημα της 9ης Σεπτεμβρίου (και σε πληροφορώ ξεκίνησε στην Γαλλία αυτή η εξυπνάδα, δες το New Republic της περιόδου εκείνης). Αν ήθελα να συνομωσιολογήσω, θα έλεγα ότι όλες αυτές οι μπαρούφες είναι Γερμανογαλλικά κόλπα. Στην Ελλάδα μιλάμε συνέχεια για τις Αμερικανικές υπηρεσίες, μιλούσαμε κάποτε για τις Σοβιετικές, μόνο για τις Γερμανικές και τις Γαλλικές δεν μιλάμε, λες και αυτοί δεν έιναι οι δύο τέως αυτοκρατορίες που ζηλεύουν ακόμα.

    ReplyDelete
  4. Πραγματικά, αυτές οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής πρέπει να έχουν υπερφυσικές δυνάμεις και δυνατότητες γιά να μπορούν να κάνουν έστω και το ένα δέκατο από ότι τους προσάπτουν. Άραγε το Κογκρέσσο των ΗΠΑ να το ξέρει αυτό;

    Πάντως εμένα με καλύπτουν οι στίχοι του Βάρναλη, και ας ήταν και κομμουνιστής:

    -Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
    -Φταίει ο θεός που μας μισεί!
    -Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
    -Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
    "ποιος φταίει; Ποιος φταίει;... κανένα στόμα
    δεν τόβρε και δεν τόπε ακόμα.

    Ετσι, στην σκοτεινή ταβέρνα
    πίνουμε πάντα μας σκυφτοί,
    σαν τα σκουλήκια κάθε φτέρνα
    όπου μας εύρει, μας πατεί:
    δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα!
    προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

    Για το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου (πιστεύω ότι αυτό εννοείς) ξέρω ότι η συνομωσιολογία άρχισε από την Δ. Ευρώπη και ίσως έχεις δίκαιο γιά την Γαλλογερμανική συνεργασία. Στο ίδιο πνεύμα, έχω ακούσει τη θεωρία ότι οι Γερμανοί και οι Γάλλοι παρέσυραν τον άπειρο στα διεθνή Κλίντον στην επέμβαση στην πρώην Γιουγκοσλαβία παρά τους ενδιασμούς του τελευταίου, καταφέρνοντας έτσι να κάνουν τις ΗΠΑ τον κύριο στόχο των αντιδράσεων από τους φίλους του Μιλόσεβιτς, των περισσοτέρων Ελλήνων συμπεριλαμβανομένων.

    ReplyDelete
  5. Καλά... συγγνώμη, το nine eleven μεταφράστηκε λάθος.

    Η Γιουγκοσλαβία είναι λίγο καυτή για μερικούς Έλληνες, γιατί για επίσης ασαφείς λόγους, ταυτιζόμαστε με τους "φίλους μας τους Σέρβους" που σίγουρα ήταν σύμμαχοι ακτά των Τούρκων και των Βουλγάρων κυρίως στους Βαλκανικούς και τον Α' Παγκόσμιο πόλεμο, αλλά "φίλοι"; Καλλιεργημένο και αυτό νομίζω, παίζει λίγο η "ορθοδοξία" (ή ήταν η Ρωσία?)

    Ωστόσο δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί ο Κλίντον συνέχισε τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο των Γερμανών, εκτός αν παίζουν άλλα που δεν ξέρω. Τα Βαλκάνια είναι πράγματι περίεργα...

    ReplyDelete
  6. Και να σκεφτεί κανείς ότι το σημερινό "Μακεδονικό ζήτημα" ουσιαστικά άρχισε από την πολιτική της Γιουγκοσλαβίας του Τίτο, που δημιούργησε την "Σοσιαλιστική Ομόσπονδη Δημοκρατία της Μακεδονίας", η οποία ονομαζόταν έτσι επί δεκαετίες, χωρίς διαμαρτυρίες από τους Ελληνες όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Νομίζω ότι η γεμάτη αντιφάσεις ταύτιση των Ελλήνων εθνικιστών (και όχι μόνο) με τους Σέρβους περιέχει διάφορες συνιστώσες: Και η Ορθοδοξία, και η ιστορική αντπαράθεση Σερβων-Βουλγάρων, Σέρβων-Τούρκων, και πρόσφατα, Σέρβων-Αλβανών έχουν σημασία, αλλά πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο επίσης παίζει και η προσπάθεια πολλών Ελλήνων εθνικιστών, τόσο της Δεξιάς όσο και της Αριστεράς, να διαφοροποιηθούν (γιά διαφοριτικούς ίσως λόγους οι μεν από τους δε) από τους Δυτικοευρωπαίους "εταίρους" και ένας τρόπος να το κάνουν αυτό είναι να υποστηρίζουν τα "μαύρα πρόβατα" της περιοχής, τον Μιλόσεβιτς πρόσφατα και παλιότερα τον Καντάφι, την περίοδο που η Λιβύη ήταν αποδεδειγμένα ανακατεμμένη σε τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον Δυτικών (και όχι μόνο) χωρών. Πολλοί Έλληνες θέλουν να είναι ταυτόχρονα και μέσα και έξω απ΄την Ευρώπη, πολιτικά, οικονομικά και γεωγραφικά. Είναι αυτό που αποκαλώ "Σύνδρομο Μαρξ", όχι του Καρλ αλλά του Γκράουτσο: "Δεν ενδιαφέρομαι να ανήκω σε μία λέσχη που δέχεται άτομα σαν εμένα γιά μέλη."

    ReplyDelete
  7. Οι κατα καιρούς συμμαχίες μας είναι περίεργες. Πες ότι ο Καντάφι είναι στο πλαίσιο του πετρελαίου και τι τάζει ο κάθε Καντάφι για να αγοράσει φίλους.

    Η φιλο- ή αντι-Ευρωπαϊκή (η Δυτική) μας αποψη, επίσης είναι περίεργη. Δεν ξέρω πολλούς έλληνες που να πιστεύουν σε κοινοχτημοσύνη ή κολλεκτίβες ή τέτοια παλαβά. Αν ήμουν ψυχίατρος θα έλεγα ότι από θυμική ή συμπλεγματική αντίδραση δεν ξεπερνάμε τα 18 και είμαστ μόνιμα επαναστάτες. Μερικοί πραγματικοί, μερικοί (οι περισσότεροι) του καναπέ. Ή βολεύει το ελληνικό κεφάλαιο (που του αρέσει ο προστατευτισμός) να καλλιεργεί επναστάτες αντιευρωπαίους ή αντιαμερικάνους ή δεν ξέρω τί.

    Η Μακεδονία είναι λίγο πιο μπερδεμένο... Η ιστορική πραγματικότητα είναι λίγο πολύ αποδεκτή. Οι αρχαίοι μακεδόνες δεν έχουν σχέση με τους Σλάβους του 6ου μΧ αιώνα. Μερικοί σημερινοί Μακεδόνες-Σκοπιανοί (τουλάχιστον ο Γλιγκόροφ) το παραδέχονται. Το "Μακεδονία" δεν μας ενοχλούσε γιατί ΄μάλλον νομίζαμε ότι ο Τίτο θα ζει για πάντα. Οι σημερινοί Σκοπιανοί, είναι βασικά η εκδοχή της Μεγάλης Βουλγαρίας που δεν μπορεί να εκδηλωθεί, μόνο που κολλάει λίγο στην μεγάλη Αλβανία και την μεγάλη Σερβία. Παραδόξως η Ελλάδα δεν θα ενδιαφερόταν, αν η Μαγάλη Βουλγαρία δεν περιελάμβανε και Θεσσαλονίκες και τέτοια.

    Νομίζω ότι την Ελλάδα την συμφέρει σταθερό και ανεξάρτητο μη Βουλγαρικό, μη Σερβικό, μη Αλβανικό κράτος εκεί που είναι η FYROM, άρα το "Αμερικανικό" σχέδιο θα ήταν τέλειο, αλλά έλα ντε που το όνομα Μακεδονία, πιστεύουμε εμείς και όχι αβάσιμα, υποδηλώνει εδαφικές διεκ΄δικήσεις της χώρας αυτής στην Ελλάδα.

    Από την άλλη η απάντησή μας, στην κοινή γνώμη είναι βλακώδης: "Macedonia is Greece" έλεγαν τα αυτοκόλητα στα αεροδρόμια, και ένας φίλος μου από το Denver είπε "μα καλά, διεκδικείτε εσείς τα Σκόπια?" Άντε να του εξηγήσω ότι αυτό που λέγαμε είναι ότι το όνομα Μακεδονία, ή η δικιά μας Μακεδονία είναι Ελληνικά. Για μένα, και εδω, σωρεία ξένων συμφερόντων παίζουν παιχνίδια: Οι Τούρκοι γουστάρουν να έχουμε δεύτερο μέτωπο βόρεια. Οι μουσουλμάνοι γουστάρουν να είμαστε τσακωμένοι με τους ορθόδοξους. Οι Γερμανοί γουστάρουν να είμαστε αντιαμερικάνοι... Οι Βούλγαροι γουστάρουν, γιατί αν ποτέ βρεθούν στα high τους, έτοιμη η Μεγάλη Βουλγαρία.

    Και εμείς, ενώ μας βολεύει βασικά το αμερικανικό σχέδιο είμαστε παγιδευμένοι με ένα όνομα που πιστέυουμε ακράδαντα είναι δικό μας, και "βαφόμαστε στην γωνία".

    ReplyDelete
  8. Συμφωνώ, γενικά, με τον προλαλήσαντα. Η όλη υπόθεση περιέχει και μεγάλο μέρος χαμένων ευκαιριών, όταν η Ελλάδα, όντας το μόνο Βαλκανικό μέλος μέλος της ΕΟΚ και μετέπειτα ΕΕ και του ΝΑΤΟ θα μπορούσε να είχε ασκήσει την επιρροή της επί της πολύ πιό ανίσχυρης ΠΓΔΜ όταν Βουλγαρία, Αλβανία, Σερβία, Ρωσσία κλπ. ήταν όλες έντονα απσχολημένες με τα εσωτερικά τους προβλήματα, έχοντας μολις αποσείεσει τον Κομμουνισμό. Αν οι Ελληνικές κυβερνήσεις των αρχών της δεκαετίας το ΄90 είχαν παίξει σωστά το παιγνίδι τους θα μπορούσαν να είχαν συμφωνήσει με τις ΗΠΑ ουσιαστικά γιά μοίρασμα της επιρροής στη χώρα αυτή, ιδιαίτερα όταν η Δ. Γερμανία περνούσε επίσης περίοδο εσωστρέφειας προσπαθώντας να χωνέψει την Α. Γερμανία και δεν είχε χρόνο γιά τα Βαλκάνια. Οι ΗΠΑ ήθελαν τότε (όπως και τώρα) πολιτικοστρατιωτικές διευκολύνσεις ενώ η Ελλάδα ενδιφέρονταν πρωτίστως γιά οικονομική και πολιτιστική διείσδυση, και έτσι δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ακόμα και το ζήτημα του ονόματος θα μπορούσε να είχε διευθετηθεί, προτού σκληρύνουν οι θέσεις και από τις δύο πλευρές. Έλα όμως που ο αντιαμερικανισμός της Ελλάδας δεν επέτρεψε να γίνει ούτε καν σκέψη γιά κάποια συνεννόηση με τις ΗΠΑ.

    Τώρα βέβαια όλα αυτά είναι αρχαία ιστορία, τώρα τι κάνουμε. Γιατί η διαιώνηση της παρούσας κατάστασης ουσιαστικά μακροπρόθεσμα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΠΓΔΜ καθ' ότι ουδέν μονιμότερον του προσωρινού (το ίδιο ισχύει και γιά την Κύπρο). Ακόμα και αν "κερδίζουμε" κάποιες μάχες (π.χ. βέτο στην είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ) τελικά φοβάμαι ότι χάνουμε τον πόλεμο.

    ReplyDelete
  9. ωχ ωχ ωχ! Οι Μασώνοι τι τους φταίξαν και που κολλανε;

    ReplyDelete
  10. Μα δεν ξέρεις ότι οι Μασώνοι μαζί με τους Ιλλουμινάτους είναι υποχείρια της διεθνούς Σιωνιστικής συνομωσίας εναντίον είτε του Ελληνοχριστινικού πολιτισμού είτε του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος, ανάλογα με τον ομιλητή και τις αντιλήψεις του. Και αν κάποιοι μασώνοι κολλήσουν την γρίπη αυτό είναι καμουφλάζ γιά να μην καταλαβαίνουμε τους πραγματικούς στόχους τους. Γιά να μην αρχίσω με την φθορίωση του πόσιμου νερού...

    ReplyDelete
  11. Και γω διασκεδάζω απίστευτα με τις ιστορίες για μασώνους που οι άνθρωποι, είναι ένας σύλλογος σαν όλους τους άλλους, στον οποίο αν πας και ζητήσεις να γίνεις μέλος θα σε δεχτούν με χαρά. Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδη... Πιθανότατα αύριο-μεθαύριο να την πέσουν στον,... ας πούμε, σύλλογο Ρουμελιωτών Θεσσαλονίκης, για σατανολατρεία κτλ.

    ReplyDelete
  12. Νομίζω ότι το πρόβλημα με τους μασώνους έχει να κάνει κατ΄αρχήν με την Ορθόδοξη Εκκλησία που πάντα τους έβλεπε καχύποπτα. Είμαι αρκετά μεγάλος ώστε να θυμάμαι το βιβλίο Θρησκευτικών της Τρίτης ή Τετάρτης Δημοτικού που μαζί με τους Ιεχωβάδες και τον Κομμουνισμό συμπεριλάμβανε και την Μασωνία στους εχθρούς του Χριστιανισμού. Αλλά γιά να πούμε και του στραβού το δίκαιο, δεν είναι μόνο οι Νεοέλληνες ή η Ορθόδοξη Εκκλησία που κοιτάζουν καχύποπτα τους μασώνους, και σε άλλες χώρες εκφράζονται παρόμοιες αντιλήψεις. Πάντως ελπίζω οι διάφοροι σύλλογοι Ρουμελιωτών να μην τύχουν παρόμοιας αντιμετώπισης, καθ' ότι μασώνος μεν δεν είμαι αλλά Ρουμελιώτης είμαι.

    ReplyDelete